Valitse sivu

Kun neljä CrossFit-harjoitteluun hurahtanutta lappilaista

haluavat levittää lajin harrastusmahdollisuuksia Napapiirin yläpuolelle

syntyy CrossFit Jänkä.

CrossFit Jänkä

 

Neljä CrossFit harjoittelun pariin hurahtanutta lappilaista haluavat lähteä levittämään lajin harrastusmahdollisuuksia Napapiirin yläpuolelle keskelle erämaiden kyliä. Vain yksi CrossFit sali on ylittänyt tämän rajan, kun Itä-kairan puolelle Kemijärvelle avautui Suomen pohjoisin lajin harrastuspaikka vuonna 2018. On kesä 2019, kun asia aiotaan korjata ja vielä pohjoisemmaksi on päästävä. Uusi toiminnallisen harjoittelun pyhättö halutaan avata myös Sodankylään. Ajatuksena mielessä pyörii; jos tämä on onnistunut Kemijärvellä, niin miksei sitten Sodankylässä? 

 

Pian saadaan koko bändi kasaan, jolla projekti voidaan aloittaa. Salin luomiseen tarvitaan reipasta mieltä, jämäkkä pohjoista edustava nimi, hieman rahoituslaskelmia sekä takataskusta löytyvää tietotaitoa. Tulevien jänkäläisomistajien kesken sovitaan tehtävänjaot ja keskellä joulukuista kaamosta aletaan remontoimaan vanhaa Lapponian salia nykyaikaiseksi toiminnallisen harjoittelun tilaksi. Tilaa salissa on 250 neliötä ja sen sijainti on upeasti keskellä kirkonkylää. Salin seiniin pistetään jänkää ja metsää symboloivaa vihreää maalia sekä makeaa vaaleanpunaista muuten vain, josko erottumaan edukseen. Sekä kattoon että lattiaan pultataan erinäisiä voimisteluharjoitteita varten suuria telineitä ja rautaa on tilattu nostettavaksi niin, että kokonaiset joukkueet voivat tulla harjoittelemaan yhtäaikaa Jängälle.

Olemme luomassa CrossFit harjoittelun parissa parempikuntoisia ihmisiä kuin Sodankylässä koskaan aiemmin on nähty!

Ovet Jängälle avautuvat 4.1.2020 ja tästä eteenpäin olemme luomassa CrossFit harjoittelun parissa parempi kuntoisia ihmisiä kuin Sodankylässä koskaan aiemmin on nähty. Joskus on päiviä, jolloin uusia ennätysrautoja ja -aikoja rikotaan ja toisinaan Jängälle tullaan palauttelemaan kehoa, vaikka vain kahvikupposen äärelle. On eri syitä motivoitua liikkumaan ja pitämään huolta itsestään ja niin tai näin, me Jängällä toivotamme tervetulleeksi kaikki ikään, voima- tai taitotasoon katsomatta ja palvelemme jokaista omina yksilöinään. 

Sinut lämpimästi tervetulleeksi jänkäperheeseen toivottavat omistaja- ja valmennustiimi.

Yhteystiedot

CrossFit Jänkä
Sompiontie 2

99600 Sodankylä

040 159 7917
cfjanka@gmail.com

Rekisteri- ja tietosuojaseloste